Do I have a virus?


Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 30, 2016
Messages
1
Reaction score
0
I need help because I think I've got a virus

First of all the WiFi taskbar icon have been replaced with the Ethernet one plus some errors when trying to view a wireless network properties also the device manager has got blank suddenly & the rest is in the pics:

1. Flash Player Problems when opening YouTube in Firefox only:

#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#0.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#1.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#2.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#3.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#4.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#5.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#6.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#7.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#8.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#9.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#10.jpg
#Flash_#Player_#FireFox_#Error_#11.jpg


2. Connection name has gone in addition to the disappearance of both Ethernet & WiFi Adapter from the adapter settings section in the Network and Sharing Center:

#2_#Different_#Icons_#For_#Same_#WiFi_#Connection.jpg
#No_#Ethernet_#Or_#WiFi_#Adapter_#Found.jpg
#Pre_#Wireless_#Profile.jpg


3. Empty Device Manager:

#Empty_#Device_#Manager.jpg


4. This weird Start-up error:

#Start-up_#Error_#Part_#0.jpg
#Start-up_#Error_#Part_#1.jpg
#Start-up_#Error_#Part_#2.jpg

 

Attachments

Ad

Advertisements

Joined
Apr 16, 2017
Messages
13
Reaction score
1
have you tried asystem restore? if it doesn't work, I recommend you reinstall windows and deleting all partitions. or maybe run antivirus software
 
Status
Not open for further replies.

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top