SOLVED WINDOWS 7 Will not completely shutdown the computer.


Joined
Oct 25, 2017
Messages
4
Reaction score
0
I fitted a new MOBO,GIGABYTE GA-Z270-HD3, CPU i7 and 16 gigs of DDR4 RAM.
O/S WIN 7/64 Home premium.
I click on shutdown and everything turns off except the MOBO and all the fans are still working; if I leave it for awhile, the PC reboots.
I had this problem with an ASUS mobo years, can't remember what the problem was.
Any Ideas??
TIA.

Owen
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,319
Reaction score
1,584
Best guess, look at your BIOS settings for sleep state
 
Joined
Oct 25, 2017
Messages
4
Reaction score
0
I fitted a new MOBO,GIGABYTE GA-Z270-HD3, CPU i7 and 16 gigs of DDR4 RAM.
O/S WIN 7/64 Home premium.
I click on shutdown and everything turns off except the MOBO and all the fans are still working; if I leave it for awhile, the PC reboots.
I had this problem with an ASUS mobo years, can't remember what the problem was.
Any Ideas??
TIA.

Owen
Best guess, look at your BIOS settings for sleep state
I had a look in BIOS settings for sleep state; none found.
 
Ad

Advertisements

Joined
Oct 25, 2017
Messages
4
Reaction score
0
I was using an ASUS video card; I removed it and now using the onboard video.
Problem solved
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top