SOLVED Very slow install of W7


Joined
Jun 11, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Hi all
I have a problem
I don't have the original discs and I can see the backup 20gb partition with the OEM install backup of W7 but cannot get it to activate, I have tried F8, F11, ALT-F10 etc no luck!!
I am attempting to reinstall w7 home Prem using USB ( I have tried DVD same issue)
It is installing very very very slowly over 12 Hours!
currently at 85% on Expanding Windows files
the machine is a PB Laptop Easynote TK87
Its not stalled just very slow
I'm a bit flummoxed!
:(
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,346
Reaction score
1,586
Check your hard drive for bad sectors. If the hard drive is failing the system may have to constantly rewrite the same files over and over trying to locate good sectors. It's quite possible your hard drive needs replaced.
 
Joined
Jun 11, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Check your hard drive for bad sectors. If the hard drive is failing the system may have to constantly rewrite the same files over and over trying to locate good sectors. It's quite possible your hard drive needs replaced.
Thanks
It is the HDD swapped it for another zip done!
Thanks
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top