Server Move


Ian

Administrator
Joined
Oct 17, 2008
Messages
3,468
Reaction score
631
I've been working hard behind the scenes this week to move the sites to a new server - which may mean that the site was a little slow today (and perhaps for a little longer for some, depending on how fast your DNS updates).

Everything seems to be running smoothly on the new server, but please do let me know if you spot any bugs - as the software powering the site has changed hugely! Hopefully this was a seamless transfer for our visitors :).
 

clifford_cooley

VIP Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,059
Reaction score
1,184
I noticed a glitch in the menu bar of the forum. I was waiting 24 hours for it to be fixed before I reported it, by some chance you were making changes. It wasn't that severe in my opinion, definitely wasn't something I use frequently. Anyway everything looks fine now.
 
  • Like
Reactions: Ian
Ad

Advertisements

Ian

Administrator
Joined
Oct 17, 2008
Messages
3,468
Reaction score
631
The strange background icon behind the articles tab? Yep I spotted that last night - that was one of the updated site plugins breaking some of our style customisations. :D
 
Ad

Advertisements

Joined
Jun 13, 2016
Messages
5
Reaction score
1
The server seems to be running very well and fluidly, and of course good choice on changing to XenForo! ^^
 
  • Like
Reactions: Ian

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top