Lost Index and LONG, LONG Rebuild


Joined
Nov 4, 2017
Messages
34
Reaction score
0
I access the index very often and sometimes it doesn't find anything, i.e. it has gone away - happens about every 2 or 3 months. It also takes a huge amount of time to rebuild, I started a rebuild about 11 hours ago and it is still running with 36,500 items indexed. I haven't changed anything and I refuse to make changes - it should just index and the index should stay there. I am aware of alternative indexers but since I paid for Win 7 I want the damn thing to work properly.
Help!
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,325
Reaction score
1,584
If you run software like CCleaner, or other space recovery programs, part of the space it recoups is often by deleting the indexes. You say they disappear randomly but this is more likely what is causing their disappearance.
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
34
Reaction score
0
Thansk, I do run CCleaner but far more ofen than the disappearing index occurrences ut I take the Point, Why though the 12 hour index build ?
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,325
Reaction score
1,584
Check to see what folders you have set to index. Try to set it to only index your libraries: videos, pictures folders etc
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top