SOLVED windows live mail 2012


Joined
Sep 7, 2013
Messages
96
Reaction score
0
I'm getting a error code Ox80048849
server:https:/mailservices.live.com/Delta sync_v2.0.0/sync aspx'
windows live mail Error ID:Ox80048849
how can i fix it
Is there a up date to Live Mail 2012 ( maybe 2013) ?
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,354
Reaction score
1,587
It's possible the mail servers are down. How long have you been getting the error?

If less than a day then I would say just keep trying.
 

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,354
Reaction score
1,587
ASPX is a browser-handled ASP.NET program. Are you using a browser to get to your Mail folders or are you using Windows Live Mail software installed on your local computer and it "calls" this ASPX web program?

Is your browser Internet Explorer, Firefox, or something else? Have you installed any new add-on software to your browser?
 

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,354
Reaction score
1,587
Close your browser including this window and go to Start > All Programs > Accessories > Run. In the window type Firefox -safe-mode. Answer yes to start in safe mode. Now try to access your mail.

If this works then one of your add-ons is blocking your mail, possibly something like Ad Blocker Plus or NoScript.
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 7, 2013
Messages
96
Reaction score
0
I got firefox safe mode it says run safe mode or reset I did both and live mail still gives error. I uninstalled firefiox and redownloaded firefox
still same error comes up
 

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,354
Reaction score
1,587
Do you have Internet Explorer or Google Chrome installed? If so could you try accessing your mail through one of those and posting the result?
 
Joined
Sep 7, 2013
Messages
96
Reaction score
0
it still comes up with error with chrome. I went to msn and wont let me get email from it
 
Ad

Advertisements

TrainableMan

^ The World's First ^
Moderator
Joined
May 10, 2010
Messages
9,354
Reaction score
1,587
Have you tried uninstalling & then reinstalling WLM?

You might also look over THIS.
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 7, 2013
Messages
96
Reaction score
0
ok I removed my email accounts and redid them and it works no no error code ????? something must have been wrong with them ?????
but it works now happy,happy,happy
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top