No System Sounds in Win 7

Discussion in 'alt.windows7.general' started by Maurice Helwig, Apr 16, 2011.

  1. Running Win 7 64bit home Premium OS

    Some time back -- I am not exactly sure when -- the System Sounds
    stopped working ie the startup and shutdown jingles. Everything else is
    ok and the "Play windows startup sound" box is ticked in the Sounds
    Settings. Can anyone offer a solution to this problem.
    Things like Malware and virus scans have been done as a matter of course
    and all is clear.

    Maurice Helwig
     
    Maurice Helwig, Apr 16, 2011
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. roy huntington

    SOLVED No email

    roy huntington, Jun 9, 2016, in forum: General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    549
    roy huntington
    Jun 9, 2016
  2. TKNUCKLES
    Replies:
    1
    Views:
    580
    TrainableMan
    Jun 28, 2016
  3. shreyaskudav

    No audio device working

    shreyaskudav, Jul 7, 2016, in forum: Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    545
    TrainableMan
    Jul 11, 2016
  4. Erez
    Replies:
    0
    Views:
    799
  5. wwdwgs
    Replies:
    0
    Views:
    500
    wwdwgs
    Oct 16, 2016
  6. Adleano

    Mapping Network drive shows no subfolders

    Adleano, Oct 25, 2016, in forum: Windows 7 Support
    Replies:
    0
    Views:
    349
    Adleano
    Oct 25, 2016
  7. Keith W Jones

    SOLVED No Operating System Asus Motherboard P8P67

    Keith W Jones, Oct 25, 2016, in forum: Drivers
    Replies:
    1
    Views:
    602
    Keith W Jones
    Oct 27, 2016
  8. Pontiac1933

    Windows 7 Pro on Windows 7 Home Computer

    Pontiac1933, Nov 16, 2016, in forum: Software
    Replies:
    1
    Views:
    879
    TrainableMan
    Nov 17, 2016
Loading...