Driver letter changes after each restart


Joined
Jan 15, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Well hello people, im new to windows 7 and new to this forum.

I am having a problem with my DVD drive, each time i reboot the computer the drive letter changes, and I am unable to use the drive.

Well not always but most of the time and if it is working, the moment I log to the internet throw my Huawei it stops working.

Is it something wrong with the drive?
Is there something wrong with the modem?
Or is this a virus?

I really hope you guyz know.

EDIT: Now its not there, the computer seems to not recognize the DVD drive :(
 
Last edited:
Ad

Advertisements

Thrax

VIP Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
925
Reaction score
362
Your drive is dead, mate. Time for you to buy a new one--they run about $30.
 
Joined
Jan 15, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Well i reconected every drive in my comp and its working fine again, the problem now is the internet thing, aparently now its only happening when i connect to the internet
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
29
Reaction score
4
Well i reconected every drive in my comp and its working fine again, the problem now is the internet thing, aparently now its only happening when i connect to the internet

Yeah, even XP would reassign your drive letters if it detected that a prior drive had been disconnected. A loose cable would look like that.

I never bothered to figure how to stop it, but it isn't a problem after you get your hardware installed. I did disconnect and reconnect drives to get the drive letter order assignment I wanted.

In XP you could also change drive letter assignments in device manager, but in Windows 7 it looks all different.

Also, some (maybe all) of the USB Flashdrives I connect get unique drive letter assignments, even though they are all connected to the same USB port.
 
Ad

Advertisements

Nibiru2012

Quick Scotty, beam me up!
VIP Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
4,955
Reaction score
1,302
If you did an upgrade install, that may be the culprit. Quite a few people have experienced problems with the upgrade install versus doing a clean install.

You might try doing a clean install and see if that corrects the problem.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top