Logged out of the forum

Kalario

Aquarius
VIP Member
Joined
Dec 15, 2009
Messages
590
Reaction score
68
Why am I being logged out of the forum after a period of time? Is there an option to change that? Maybe make it longer that what it is set at?

Just wondering :dontknow:
 
A

Advertising

A

Advertising

Nibiru2012

Quick Scotty, beam me up!
VIP Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
4,955
Reaction score
1,302
In CCleaner go to Options, then Cookies, then save the URL of the site - there may be more than one cookie to save. That way you won't have to log on every time. This is what I do to save time and grief for all my favorite sites I visit that require a log on name and password.
 
Reactions: Ian

davehc

VIP Member
Joined
Jul 20, 2009
Messages
1,958
Reaction score
502
There are also functions in the browsers which can delete your cookies. Which browser do you use?
 
Reactions: Ian

Nibiru2012

Quick Scotty, beam me up!
VIP Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
4,955
Reaction score
1,302
There are also functions in the browsers which can delete your cookies. Which browser do you use?
This is true also, thanks for reminding me Dave. I should have mentioned that. Firefox has settings that will erase the history every time the browser is closed, if so enabled. Default settings do not erase history but keep them.
 

Ian

Administrator
Joined
Oct 17, 2008
Messages
3,461
Reaction score
631
The forum shouldn't log you out automatically, so I'd follow the advice of the others here and make sure that you're cookies aren't being cleaned automatically :).

I suspect it could be the browser cookie settings from what you've described, so I'd give those a check. Just make sure that it's not cleaning them on exit or after a specific period of time.
 

Kalario

Aquarius
VIP Member
Joined
Dec 15, 2009
Messages
590
Reaction score
68
I am using IE8 and ccleaner is not installed on this machine (work). I have not shut down the browser, it just times me out somehow.
 

davehc

VIP Member
Joined
Jul 20, 2009
Messages
1,958
Reaction score
502
Referring to Ian's post.
Have a look at the configuration of your Anti virus or malware programs. Could be something there.
 
A

Advertising

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top