Blocked connections booting normal, fine in Safe Mode...


Joined
Jan 6, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Hello all,

A few of my programs are unable to communicate with their servers now and I can't figure out why as they were find two weeks ago and I haven't made any changes since then. The issue lies with a service/program within Windows as all the programs communicate fine in Safe Mode. Windows Firewall and ICS are both disabled within Services. Malwarebytes (my only AV right now) is disabled also.

I know this is an ongoing and repetitive subject but the numerous searches are all resulting in pointing fingers at an AV program, which I am sure is completely disabled. Any help is appreciated.
 
Ad

Advertisements

clifford_cooley

VIP Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,063
Reaction score
1,184
Check your firewall settings and see if the sites you are having issues with are specifically mentioned for blockage. Even though you say the service is turned off, there still could be side effects from the service whether it is turned on or off.
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 6, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Check your firewall settings and see if the sites you are having issues with are specifically mentioned for blockage. Even though you say the service is turned off, there still could be side effects from the service whether it is turned on or off.
After checking Windows Firewall, both Inbound and Outbound Rules have all entries set to "Allow"
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top