Hello again!!!!!!!!!!!!!!!!!


Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 11, 2012
Messages
14
Reaction score
2
I am not new here so most of the old members knoe me as amaltom61

Yeah,i have 2 accounts here.One is amaltom61 and the other amaltom62.
I created a new account because i had some troubles logging in to the site.
After i entered my username and password,a message appears saying

thanks for logging in amaltom61

Then nothing but a message

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\inetpub\vhosts\w7forums.com\httpdocs\global.php(400) : eval()'d code on line 65

I tried Internet Explorer 9,Opera 12.0.Google Chrome and Mozila Firefox all with the same error after loging in.
Ian fixed this for me last week,but again after 2 days.So I created this account

https://www.w7forums.com/members/amaltom61.html Old

https://www.w7forums.com/members/amaltom62.html New

I'm telling all this because someone has to fix this website and find the cause of this error
 
Last edited:
Ad

Advertisements

Core

all ball, no chain
Moderator
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,175
Reaction score
272
Only one account per individual is allowed. An administrator may disable your "old" account.
 
Joined
Aug 11, 2012
Messages
14
Reaction score
2
Is there anyway that my old posts as amaltom61 will be trasferred to the new amaltom62.
 
Ad

Advertisements

Core

all ball, no chain
Moderator
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,175
Reaction score
272
Closing this. Contact Ian (the admin) directly with these questions.
 
Status
Not open for further replies.

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Hello from a newbie! 2
Hello.......... 1
hello everyone 3
Hello all 0
Hello 1
Hello to W7forums! 3
Hello from The Bahamas 0
Hello, again 23

Top