RAID Array Errors


Joined
Aug 2, 2010
Messages
32
Reaction score
0
I just recently setup RAID 0 with two disks. Things seemed to be OK for a few hours but system locked up, blue screen and then restarted. During the first restart the RAID could not be picked up. After a second restart it was picked up and I went to the Event Viewer to see what was going on. I have the most current MB and video drivers to include up to date hard drive firmware and the current BIOS for my board. After another freeze and restart it took many attempt/restarts just to finally get past the splash screen. At one point, I tried to load in Safe Made but could not get pass file load. I finally loaded using my Win 7 recovery disk. These were/ are the errors I found prior to the series of restarts. There are not part of the error reporting for this login.

Raid Array \Device\00000064 - NVIDIA STRIPE 931.52G failed an I/O Request
Log Name: System
Source: nvrd64
Date: 8/7/2010 9:20:46 PM
Event ID: 257
Task Category: None
Level: Warning
Keywords: Classic
User: N/A

Raid Disk NvRaidDisk4.1.1.0 failed an I/O Request
Log Name: System
Source: nvrd64
Date: 8/7/2010 9:20:46 PM
Event ID: 256
Task Category: None
Level: Warning
Keywords: Classic
User: N/A

A request to this device has been cancelled.
Device: \Device\RaidPort1
Model: ST3500410AS
Firmware Version: CC46
Serial Number: 5VM0VW30
Port: 1
Log Name: System
Source: nvstor64
Date: 8/7/2010 9:20:46 PM
Event ID: 8
Task Category: None
Level: Warning
Keywords: Classic
User: N/A

My System:
Windows 7 Pro 64bit
nforce 780i SLI
Int Core 2 Duo E6750 2.66
OCZ 8GB RAM
Nvidia 8600 GTS 256MB x 2 SLI
Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 SATA 3G, 500GB, 16MB Cache
Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue 500GB, 16MB, SATA-300
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top